Ahoj všichni! Už nějakou dobu zkouším různé druhy THC edibles a zajímalo by mě, jaké jsou vaše oblíbené? Máte raději gumové bonbony, čokoládu, nebo třeba sušenky? Já osobně preferuji brownies, protože mají skvělou chuť a efekt přichází postupně. Ale slyšel jsem i hodně pozitivních recenzí na SPACE CAKE. Má s tím někdo zkušenosti? Jaký typ edibles vám přijde nejlepší a proč?
top of page
bottom of page
Čau! Jasně, edibles jsou skvělá volba, hlavně když člověk nechce kouřit. Osobně mám rád gumové bonbony, protože se snadno dávkují a chutnají dobře. Ale pokud hledáš něco silnějšího a chceš opravdový zážitek, tak rozhodně doporučuju SPACE CAKE. Ten má nejen skvělou chuť, ale i dlouhotrvající účinek, což je super, pokud chceš něco intenzivního. Pokud tě to zajímá, tady je stránka, kde najdeš kvalitní EDIBLES, SPACE CAKE. Doporučuji začít s menší porcí, protože účinek může přijít později, ale o to silnější. Každopádně záleží na osobní preferenci, někdo preferuje čokolády nebo lízátka, protože mají jemnější účinek a přichází trochu rychleji.